عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

آلمان سفیر ایران را احضار کرد

آلمان سفیر ایران را احضار کرد صدراعظم آلمان و سایر مقام‌های این کشور روز دوشنبه ایران با دخالت آشکار در امور داخلی ایران، از حمایت از آشوبگران و اقدامات جدید علیه تهران خبر دادند.وزیر امور خارجه آلمان روز دوشنبه بار دیگر با دخالت در امور داخلی ایران اعلام کرد سفیر ایران را احضار کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۱۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 09
کد خبر: ۱۶۷۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر دوازدهم آبان شماری از اغتشاشگران در اطراف آرامستان بهشت سکینه و کمالشهر کرج به بهانه شرکت در مراسم چهلم یکی از جانباختگان اغتشاشات با ایجاد ناآرامی و ریختن سنگ و چوب و نخاله‌های ساختمانی، اقدام به بستن آزاد راه کرج – قزوین و اختلال در عبور و مرور خودروها، تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضرب و جرح مامورین کردند. در حوادث آن روز، «سیدروح‌الله عجمیان» یکی از حافظان امنیت مظلومانه به شهادت رسید.

شهید عجمیان بدون هیچ سلاحی به همراه تعدادی از مردم که به جهت انسداد آزادراه در ترافیک مانده بودند در حال کمک جهت رفع انسداد بود و در این حین به صرف اینکه لباس بسیجی بر تن داشت مورد حمله اغتشاشگران قرار می‌گیرد و تعدادی از آن ها با قساوت و بی‌رحمی وی را به شهادت می‌رسانند. محمد مهدی کرمی و سیدمحمد حسینی، عوامل اصلی آن جنایت صبح شنبه به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان روز دوشنبه در توییت خود بدون هیچگونه اشاره به کشته شدن نیروهای مدافع امنیت، مدعی شد که ایران از مجازات اعدام به عنوان ابزاری جهت سرکوب استفاده می‌کند. شولتز با دخالت آشکار در امور قضایی ایران گفت، ایران باید از اعدام‌های بعدی خودداری کند.

سخنگوی دولت آلمان نیز در نشست خبری گفت که برلین می‌خواهد با اقدامات بین‌المللی جدید بر مقامات ایران فشار بیاورد.

سخنگوی دولت آلمان گفت: «به همراه شرکای بین‌المللی‌مان، فشارها را بر ایران بیشتر خواهیم کرد.»

این گزارش حاکیست، «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان نیز روز دوشنبه بار دیگر با دخالت در امور داخلی ایران اعلام کرد سفیر ایران را احضار کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان نیز گفت که هدف برلین توافق با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر سر بسته چهارم تحریم ایران است.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به تازگی از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر در ایران انتقاد کرد و گفت، برخی مقامات اروپایی به اهداف حزبی بیش از منافع ملی کشورشان توجه دارند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار